Букет квітів з бузку
|
|
olesia | Дата: Понедельник, 19.06.2023, 22:47 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт всім! У мене планується фотосесія в фіолетових тонах, і для декору мені потрібен букет з бузку. Порадьте, будь ласка, мені квітковий магазин у Львові, де такий букет можна купити.
|
|
| |
Karina | Дата: Понедельник, 19.06.2023, 22:59 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Бузок це мої самі улюблені квіти, і я не раз себе ними радую, хлопця поки в мене немає. Можу порадити магазин в якому купую дані квіти, у них величезний асортимент квітів, та швидка доставка.
|
|
| |
olesia | Дата: Понедельник, 19.06.2023, 23:05 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Я ще жодного разу не купувала квіти у квіткових магазинах, тому навіть і не знаю які у Львові є. Буду дуже вдячна, якщо ти залишиш мені посилання на магазин що хотіла порадити, а я вже там знайду потрібний букет.
|
|
| |
Karina | Дата: Понедельник, 19.06.2023, 23:23 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Ось перейди за посиланням https://kvitna.ua/collection/lilac-bouquets і ти потрапиш в інтернет-магазин Квітна. В даному магазині біля 1000 готових букетів, з усіх відомих квітів, та кожний букет являється унікальною дизайнерською роботою. Від себе можу порадити звернути увагу на красивий букет Закарпатський бузок Dark Coster, який складається з класичного фіолетового бузку, це якраз ідеальний варіант для твоєї фотосесії в фіолетових тонах. В магазині є крута фішка онлайн вітрина з відео до кожного букета, що дає змогу побачити як він буде виглядати в реальному часі. Квіти завжди максимально свіжі, та букет виглядає в точності так, як зображений на фото в магазині. Доставка швидка, вже через годину після замовлення квіти будуть доставлені на потрібну адресу у Львові.
|
|
| |
kd250266 | Дата: Воскресенье, 01.10.2023, 21:47 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| буду знать
|
|
| |
livshithjan | Дата: Понедельник, 16.10.2023, 17:01 | Сообщение # 6 |
Рядовой
| Какая прелесть. Моей маме он наверняка бы понравился. Я ей в свое время часто покупал букеты или на рынке или находил цветы в https://umall.ua/ru/ но тут покупал ей цветы в горшочках и сами горшочки для ее комнатных растений. Замечательное было время. У нее еще тех цветов было...каждый подоконник заставлен. А я только денежное дерево и держу.
|
|
| |