[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Yuriss  
Які браслети популярні серед айтішників?
HzBoyДата: Понедельник, 18.08.2025, 21:42 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Цікаво, зараз же багато айтішників люблять додавати якісь дрібні деталі в образ. Побачив у колеги браслет, виглядав дуже стильно, але зовсім не кидався в очі. От і думаю, які браслети зараз реально популярні серед айтішників? Чи це більше мінімалізм, чи навпаки люблять щось яскравіше?

misterbicipsДата: Понедельник, 18.08.2025, 21:43 | Сообщение # 2
Рядовой
Я працюю з айтішниками і бачу, що більшість обирають щось просте, шкіряні браслети з металевими вставками або просто тонкі срібні/сталеві. Виглядає стримано, але додає стилю. Є й ті, хто носить "розумні" браслети, але це вже більше про зручність, ніж про моду.

HzBoyДата: Понедельник, 18.08.2025, 21:43 | Сообщение # 3
Сержант
Теж схиляюся до чогось мінімалістичного. Не хотілося б виглядати занадто яскраво чи дивно, особливо в офісі. Мабуть, найкраще щось універсальне, щоб підходило і під робочий одяг, і під повсякденний стиль.

LevchenkoДата: Понедельник, 18.08.2025, 21:46 | Сообщение # 4
Рядовой
Цитата HzBoy ()
Теж схиляюся до чогось мінімалістичного. Не хотілося б виглядати занадто яскраво чи дивно, особливо в офісі. Мабуть, найкраще щось універсальне, щоб підходило і під робочий одяг, і під повсякденний стиль.
Як на мене, айтішникам найбільше підходять саме лаконічні браслети без зайвого блиску. Це може бути тонкий срібний, золотий чи акуратний шкіряний варіант. Якщо шукаєш нормальний вибір, подивись на Zlato.ua, це перевірений ювелірний інтернет-магазин https://zlato.ua/ у них є різні чоловічі моделі, від класики до сучасних комбінацій зі шкірою чи іншими матеріалами. Асортимент реально великий, доставка швидка по Україні, та й якість не підводить. Думаю, там точно можна знайти щось, що буде виглядати доречно і в офісі, і поза ним.

ChekДата: Среда, 03.09.2025, 20:48 | Сообщение # 5
Рядовой
Щось таке нове. саме для айтішників... а якщо водій, то теж якісь спеціальні браслети є??

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: